Image

Beste Marnixvriend(in)

Op maandag 6 mei wordt het Diocesaan Pastoraal Centrum van Mechelen het toneel van geanimeerde discussies. We nodigen jou van harte uit om deel te nemen aan dit Kopstukkendebat, waarbij prominente vertegenwoordigers van de verschillende politieke partijen samenkomen om te discussiëren over belangrijke kwesties van onze tijd.

🗓️ Datum: maandag 6 mei 2024

🕖 Tijd: 19.30u (deuren: 19.00u)

🏫 Locatie: Diocesaan Pastoraal Centrum, Frederik de Merodestraat 18, 2800 Mechelen

Het debat snijdt – naast het kernthema van elke deelnemende politieke partij – de thema’s ‘ideale staatsstructuur’ en ‘Nederlands en identiteit’ aan. De Marnixring beoogt met dit initiatief om niet alleen een open debat aan te bieden aan een breed publiek, maar ook om jongeren bij de politieke discussie te betrekken, ook zij die de eerste maal gaan stemmen.
De deelnemers aan het debat zijn: Kim Buyst (Groen), Peter De Roover (N-VA), Tom Ongena (Open VLD), Tom Van Grieken (Vlaams Belang), Thijs Verbeurgt (Vooruit) en Annelies Verlinden (CD&V)


Het debat wordt in goede banen geleid door Wouter Verschelden, die al 15 jaar de Wetstraat volgt en voor De Standaard en De Morgen werkte. Momenteel is hij actief bij MediaNation.

De moderator, Wouter Verschelden, zal aansprekende thema’s aansnijden. We voorzien het debat tussen 19.30 en 21.30 uur, waarna Marnixring Mechelen Gaston Feremans graag een glaasje aanbiedt aan de Marnixvrienden en-sympathisanten die ingeschreven zijn.

U kunt uw aanwezigheid en het aantal aanwezige personen aan onze protocolmeester bevestigen ten laatste op donderdag 2 mei 2024:

We hopen van harte u op maandag 6 mei 2024 te mogen verwelkomen op dit unieke debat.

Namens het bestuur van Marnixring Mechelen Gaston Feremans

Vriendelijke groeten
Toon Pans
Voorzitter Marnixring Mechelen Gaston Feremans

Over dit bericht

Ring:
Mechelen Gaston Feremans

Auteur:
Erwin Storms

Gepubliceerd op:
5 March 2024 14:00