Image

Wie gaat de uitdaging aan om een kort kortverhaal te schrijven met keuze uit volgende thema's: vrijheid, eenzaamheid, geluk. Schrijf een boeiend verhaal met maximum 100 woorden.


wedstrijd kort kortverhaal met keuze uit volgende thema's: vrijheid, eenzaamheid, geluk.

Een mooi en boeiend kortverhaal schrijven is een uitdaging. Het is een nog grotere uitdaging om een mooi verhaal te schrijven in een heel beperkt aantal woorden. We noemen dit een KortKortVerhaal.

De wedstrijd staat open voor auteurs uit België en Nederland die op 1 januari 2021 minstens 18 jaar zijn. Er wordt ook een KortKortverhaal wedstrijd uitgeschreven voor jongeren onder de 18 jaar, later dit jaar.

De geldprijs bedraagt €750 voor de winnaar en telkens €250 voor de tweede en de derde plaats.

Ingediende verhalen mogen maximaal 100 woorden bevatten; de titel maximaal 5 woorden. De indeling moet zijn: regelafstand 1.15, pagina’s eenzijdig bedrukt, lettergrootte 12 en lettertype Times New Roman. Elke deelnemer mag maximaal 2 verhalen indienen met keuze uit volgende thema's: vrijheid, eenzaamheid, geluk.

Het kortkortverhaal wordt uiterlijk 30/09/2020 per e-mail ingezonden naar:  kortverhaal@mrwaregem.eu. De inzending moet bestaan uit het e-mailbericht met volgende gegevens van de deelnemer: naam, adres, gsm/tel nr., geboortedatum, e-mailadres, titel kortkortverhaal en gekozen thema. Het kortverhaal zelf staat in bijlage.

De jury selecteert 5 laureaten. Deze worden schriftelijk op de hoogte gebracht én worden persoonlijk op de uitreiking verwacht. De prijsuitreiking wordt ingekaderd in de Winterwoordennacht in Waregem die doorgaat op zaterdag 30/01/2021. Meer informatie over de 2020 editie vindt u op https://winterwoordennacht.waregem.be/

Meer info: www.mrwaregem.eu

Over dit bericht

Ring:
Waregem Leeuwercke

Gepubliceerd op:
26 April 2020 11:16