Image

Music Fund verzamelt oude muziekinstrumenten voor het goede doel. Op initiatief van Marnixring Kortrijk Broel steunt de regio West-Vlaanderen Zuid dit initiatief.


verzamel oude muziekinstrumenten

Op initiatief van Marnixring Kortrijk-Broel ondersteunt de regio West-Vlaanderen Zuid MUSIC FUND.

MUSIC FUND steunt jonge muzikanten in ontwikkelingslanden en conflictgebieden.

Want MUSIC FUND heeft ervaren dat muzikale vorming een fundamentele rol kan spelen in het reconstrueren van een samenleving door te focussen op cultuur in plaats van op ellende, veroorzaakt door oorlog en armoede.

MUSIC FUND verzamelt oude instrumenten.

Indien nodig worden ze hier eerst hersteld.

Daarna worden ze geschonken aan partnerscholen in Johannesburg, Gaza, Ramallah, HaΓ―ti, ...

 

Marnixring Kortrijk Broel heeft het initiatief genomen en de regio West-Vlaanderen Zuid ondersteunt dit project daadwerkelijk door zoveel mogelijk oude muziekinstrumenten in te zamelen.

De inzameling loopt tot 11 mei 2014. Op 11 mei zal er in de Kortrijkse stadsschouwburg een manifestatie plaats vinden, waar alle muziekinstrumenten worden verzameld. Er wordt dan ook een benefietconcert gegeven. Maar nog belangrijker is dat de pers aanwezig zal zijn en dat de Marnixring daar graag mee in de kijker wil staan.

Heb je oude instrumenten of kan je er krijgen, stuur dan een berichtje aan Stijn Haghebaert, voorzitter van Kortrijk Broel.

Stijn Haghebaert: sh@e-r-t.net

 

 music fund broel

Lees meer over deze aktie in het bijgevoegde document.



Bijlagen:

1. oude instrumenten.pdf

Over dit bericht

Ring:
Ieper Westland

Gepubliceerd op:
10 March 2014 11:36