Image

Op vrijdag 24 november nodigt MR Gent-Borluut jullie met plezier uit voor onze jaarlijkse filmvoorstelling. Naar goede gewoonte is dit in het bijzijn van de regisseur. Dit jaar hebben we de eer om Veerle Baetens te verwelkomen. Voor haar regiedebuut koos ze voor een verfilming van het succesboek uit 2016 van Lize Spit: Het smelt.

Eva groeit samen met twee jongens op in het kleine dorp Bovenmeer. Bij het aanbreken van de puberteit bedenken de jongens wrede plannen en Eva staat voor de keuze om er al dan niet aan mee te doen. Een keuze die er eigenlijk geen is. Dertien jaar na de uit de hand gelopen zomer keert Eva terug naar haar geboortedorp met een blok ijs in de kofferbak. Ze wil afrekenen met haar verleden.

UITNODIGING FILMAVOND - Vrijdag 24 november 2023 - Aanvang 19.45 uur - Cinema Sphinx, Sint-Michielshelling Gent - afsluiten met drankje in De Abt

Regisseur Veerle Baetens komt met plezier de film inleiden en zal nadien vragen van het publiek beantwoorden. Daarna word je verwacht voor een glas en een babbel in De Abt.

Deze voorstelling gaat door op vrijdag 24 november en vangt aan om 19.45 uur stipt

in Cinema Sphinx, Sint-Michielshelling in 9000 Gent. Kaarten kosten € 20,00 (incl. drankje).

Dit is de ideale activiteit om vrienden, familie en kennissen mee te nemen en zo kennis te laten maken met onze Marnixring.

Kaarten kan je reserveren bij de leden van Marnixring Gent-Borluut of bij onze protocolmeester Bart Verbeke via e-mail atelier.bart.verbeke@telenet.be of telefonisch op het nummer 0477 48 66 79. Zij noteren dan je naam, email-adres en het aantal kaarten dat je wil.

De reservatie wordt pas geldig bij betaling en dit kan uitsluitend via overschrijving naar BE80 4484 6963 3177 met vermelding: "film Smelt" +  je naam en aantal kaarten.

De kaart(en) zullen dan aan de ingang opzijliggen. (Indien mogelijk sturen we je de kaarten elektronisch op de week voor de film)

Hartelijke groet,

Het bestuur van MR Borluut

Erik Hoebeke

Over dit bericht

Ring:
Gent Borluut

Auteur:
Erik Hoebeke

Gepubliceerd op:
7 October 2023 11:35