Image

"Een klein jaar na onze opname kijken we nu uit naar onze installatie op 1 oktober" laat een trotse Mark Van der Borgt, voorzitter van Marnixring Diest Oranjestad optekenen. "Tijdens onze septembervergadering hebben we nog drie nieuwe leden opgenomen. We zijn bij dat we op korte tijd zo ver staan. Onze peterringen Noordrand en Mechelen Gaston Feremans hebben ons goed ondersteund. Maar we kijken ook uit om andere Ringen met een grote afvaardiging te kunnen verwelkomen in Diest om met hen kennis te kunnen maken en samen plannen te smeden."

De vergadering van 12 september stond helemaal in het teken van de opname van drie nieuwe leden: Frederik Boone en Wim Put uit Diest en Wim Van Dijck uit Landen. Naast voorzitter Mark Van der Borgt is ook zijn zoon Rombout actief. De ander leden van de nieuwe ring zijn Hagen Goyvaerts (Leuven), Frans Vandenbosch (Haacht), Frank Thevissen (Diest), Reinout Mechant (Tessenderlo) en Joris De Vriendt (Scherpenheuvel-Zichem).

De jonge ring wordt de 78ste telg van de Manrnixringfamilie en hoopt op een stevige opkomst op haar plechtige installatie.

Installatie van de Marnixring Diest Oranjestad
Zondag 1 oktober 2023 vanaf 10.30 uur
Feestzalen Het Berkenhof, Turnhoutsebaan 121 3290 Diest

Inschrijving is verplicht via hagen.goyvaerts@telenet.be
met opgave van aantal en namen van de deelnemers, eventueel ring. Inschrijving is definitief na betaling van de prijs van 75 € per persoon op rekeningnummer MR Diest Oranjestad BE51 7330 6510 9662.
Inschrijven voor 25 september. Stadskledij.

Informatie over het programma vindt u hier, op de webstek.

Over dit bericht

Ring:
Diest Oranjestad

Auteur:
Joris De Vriendt

Gepubliceerd op:
18 September 2023 22:32