Image

Tijdens een persconferentie in de Antwerp Maritime Academy werd op 23 mei ons renovatieproject voorgesteld en een cheque overhandigd aan de projectpartners.

Doel van dit project is een zeilboot ter beschikking te stellen aan de ruim 800 jongeren die in Antwerpen maritieme opleidingen volgen.
Hiervoor zal een oude zeilboot volledig worden gerenoveerd, zeewaardig gemaakt en uitgerust met moderne apparatuur en veiligheidsvoorzieningen.
De boot is 12 m lang en biedt accommodatie voor 8 zeilers

Ga voor meer informatie naar onze website.

Onze tien sponsors (goud en zilver) en de drie firma’s die een steunbijdrage hebben geleverd brachten 60.000 euro samen.

Steven Borms, voorzitter van de vzw Marnixring Antwerpen Hanze, gaf tijdens het persmoment een overzicht van doel & uitwerking van het project. Hij wees op het belang van de sponsoring, waarmee het engagement van de Antwerpse havensector in het maritiem onderwijs wordt benadrukt.

Roel Buisseret, directeur van GO!De Scheepvaartschool, en Rowan Van Schaeren, algemeen directeur van de Antwerp Maritime Academy, belichtten de rol van hun onderwijsinstellingen in het project.

Foto: overhandiging van de cheque van 60.000 euro sponsorgeld – v.l.n.r. Roel Buisseret, Rowan Van Schaeren en Steven Borms.

Over dit bericht

Ring:
Antwerpen Hanze

Auteur:
Edgard De Bondt

Gepubliceerd op:
23 May 2023 18:15