Image

Marnixring Mechelen Gaston Feremans nodigt u graag uit op het muzikale eetfestijn Daar is de Lente!

Op zondag 26 maart toveren we zaal Ter Coose, Kouter 1/A, Leest (Mechelen) om tot een gezellig restaurant, waar het aangenaam toeven is met familie en vrienden. De ontvangst met bubbels (vanaf 12u) wordt gevolgd door een heerlijke Lente-BBQ met een uitgebreid saladebuffet en een dessert.

Op gezette tijdstippen brengt het vocaal ensemble CantusAmici onder leiding van Tom Van Der Plas een waaier van liederen uit de hele wereld. U zult kunnen wegdromen bij het beluisteren van klassiekers zoals Con Te Partiro, Quando Quando, Shenandoah of meeneuriën met Funiculi Funicula, Laat ons een Bloem of Lied van mijn Land.

Om 16 uur sluiten wij dit evenement af.

De bijdrage voor de maaltijd en het concert bedraagt 50 euro per persoon voor volwassenen (inclusief aperitief, Lente-BBQ & salade-, pasta- en sauzenbuffet, dessert en optreden CantusAmici). Kinderen tot 12 jaar betalen 15 euro, wie jonger dan 6 jaar is, neemt gratis deel. U kunt ook opteren voor vis in plaats van vlees. De bijdrage is dan 55 euro per persoon voor volwassenen. Gelieve deze keuze kenbaar te maken bij het aanmelden en door het extra bedrag te storten.

Uw bijdrage kan gestort worden op bankrekening BE51 7330 1097 3962 van 'Marnixring Mechelen Gaston Feremans'. Gelieve te vermelden: “DIDL x personen”. De betaling geldt als bevestiging van uw inschrijving.

Gelieve uw aanwezigheid en het aantal aanwezige personen aan onze protocolmeester Yves te willen bevestigen (yves.leurquin@skynet.be- 0491 90 50 45) ten laatste op maandag 20 maart 2023.

We hopen van harte u op zondag 26 maart 2023 te mogen verwelkomen op dit aangename culturele en culinaire gebeuren!

Namens het bestuur van Marnixring Mechelen Gaston Feremans

Met vriendelijke groeten

Jürgen, Leo, Erwin, Yves en Wim

U mag deze uitnodiging gerust verder verspreiden naar geïnteresseerden uit uw netwerk.

Met dank aan onze sponsors

Over dit bericht

Ring:
Mechelen Gaston Feremans

Auteur:
Erwin Storms

Gepubliceerd op:
9 March 2023 12:05