Image

Concert van Annari en DuPreezStrauss in een gezamenlijke organisatie van de Limburgse Marnixringen.


Marnixring Land van Loon - Nieuw Eyck en Marnixring Limburg Herkenrode organiseren samen een optreden van twee Zuid-Afrikaanse artiesten. Bovendien wordt er samengewerkt met De orde van den Prince en het Algemeen Nederlands Verbond.

 

Deze Zuid-Afrikaanse artiesten treden op in de schouwburg van het stadhuis in Genk op woensdag 8 maart 2017 om 20 uur.

Annari is een Zuid-Afrikaanse zangeres die eigen Zuid-Afrikaanse liedjes brengt, een mengeling van ballades, cabaret en vertellingen, geïnspireerd door Nina Simone, Joan Baez en Leonard Cohen. Ze begeleidt zichzelf op piano. Annari bekoort met haar teksten die gebaseerd zijn op haar eigen leven en ervaringen. Haar eerlijke muziek gaat recht naar het hart.

DuPreez Strauss is een Zuid-Afrikaanse orkestleider, muziek- en tv-producer, schrijver en componist van liedjes. Met grote sensiviteit vertolkt hij op het podium de Zuid-Afrikaanse psyche met een heerlijke lichtheid van geest. Zijn inspiratie haalt hij uit de eindeloze mogelijkheden en ervaringen van het universum en uit de schoonheid der dingen in het algemeen. Zijn muziekstijlen lopen uiteen van elektronica tot pop, dance, ambient en hiphop. Hij heeft opgetreden voor Oprah Winfrey, Celine Dion, Elton John, Morgan Freeman, Clint Eastwood en Nelson Mandela.

De toegang bedraagt 5 euro.

 

Bekijk de promovideo

 

Over dit bericht

Ring:
Land van Loon - Nieuw Eyck

Gepubliceerd op:
11 January 2017 15:38