Image

Marnixring - Ronse Taalgrens organiseert een duoconcert onder leiding van Pascal Devreese. Het ensemble van de Kunstacademie treedt aan, alsook solisten uit Brazilië, Chili, China en Frankrijk. Ze brengen een divers programma van stijlen en genres. 'Het wordt een tijd- en wereldreis: van barokmuziek met Haendel, langs de klassieke opera bij Mozart, naar de hoogromantiek, impressionisme en zelfs gospel en musical'.


DuoConcert : Koninklijk Muziekconservatorium Brussel - Kunstacademie Vlaamse Ardennen Ronse

Beste ,

 

Op 23 oktober organiseert onze Ring in samenwerking met de Kunstacademie Vlaamse Ardennen en het Koninklijk Conservatorium van Brussel onder leiding van Pascal Devreese een concert. Solisten uit Brazilië, Chili, China en Frankrijk zullen met de zangklas (45 koorleden uit Ronse) van Pascal dit concert vorm geven.

 

Het is onze ambitie om klassieke muziek interessant te maken voor een ruim publiek.  Een hoogstaand concert met solisten die tot de wereldtop behoren, gekruid met een koor uit Ronse. We zorgen tevens met Brigitte Minne voor een professionele presentatie om de nodige duiding en sfeer te creëren. Dit kunnen we enkel realiseren dankzij de steun van vele sympathisanten.

 

Met deze voorstelling willen wij fondsen verzamelen voor verenigingen en/of activiteiten met sociale en culturele inslag en ter bevordering van de Nederlandse taal en cultuur. Zo waren wij dit jaar hoofdsponsor van Gedichtendag, Picturale, het De Rore Festival en steunen wij de Kunstbeurs van het Rode Kruis.

 

Daarom nodigen we u graag uit voor dit concert. In bijlage vindt u alle nodige gegevens.

 

In de hoop om u op 23 oktober te verwelkomen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Arnout

 

Arnout Bagué

 

Voorzitter Marnixring - Ronse 2015



Bijlagen:

1. 20151023 MR_DuoConcent_Affiche-1.pdf

Over dit bericht

Ring:
Ronse Taalgrens

Gepubliceerd op:
5 October 2015 20:41