Beste Bestuursleden van de Regio's Limburg, Midden-Brabant, Zuid-Brabant (Vlaanderen - Oost) 

Zoals u ongetwijfeld gemerkt hebt is sinds 1 maart het nieuwe ledenplatform van onze Marnixring gelanceerd, samen met de vernieuwde webstek. U hebt in de voorbije weken de kans gehad om in te loggen.  Als ringbestuurslid hebt u de mogelijkheid als beheerder op te treden voor uw ring en beschikt u over diverse faciliteiten om de werking van uw ring te ondersteunen. 

Graag nodig ik u uit deel te nemen aan een gratis opleiding. Zo krijgt u beter inzicht in de mogelijkheden die het platform biedt om contact te houden met uw leden, uw activiteiten te organiseren en meer zichtbaarheid te geven naar de buitenwereld om bijvoorbeeld aan ledenwerving te doen. 

Concreet: 3 uurtjes van uw tijd is in eerste instantie voldoende om u op weg te helpen. Voor de opleiding zelf dient u een laptop (of tablet) mee te nemen om praktisch de dingen uit te kunnen proberen.

Datum/locatie;  zaterdag  3 juni tussen 10 uur en 13 uur. Campus PXL Education, Vilderstraat 5, 3500, Hasselt (raadpleeg kalender voor andere leersessies op andere locaties en data)

Focus van de opleiding ligt op algemeen wegwijs maken in het nieuwe ledenplatform, het op punt houden van de leden administratie en de gegevens van uw ring, kalender activiteiten opstellen, uitnodigingen versturen en beheren, verslagen toevoegen. 

We nemen de belangrijkste faciliteiten met u door op een praktische manier. Vandaar kunt u dan normaal gezien de rest al doende leren gebruiken en zelf de leden van uw ring verder op weg helpen.

Graag hier onder zo snel mogelijk aangeven of u kunt deelnemen of niet. Het aantal plaatsen is beperkt. Graag ook melden als U NIET KAN DEELNEMEN.

Vriendelijke groeten,

Nico Stassen 

Technische Ondersteuning Peepl 

Praktische informatie

Organisator:
MRIS

Startdatum:
3 June 2023 10:00

Einddatum:
3 June 2023 10:00