Beste bestuursleden van de regio's Midden-Brabant, Zuid-Brabant en Limburg

Zoals je ongetwijfeld gemerkt hebt, is sinds 1 maart het nieuwe ledenplatform van onze Marnixring opgestart, samen met de vernieuwde webstek. Je hebt in de voorbije weken de kans gehad om in te loggen. Als ringbestuurslid heb je de mogelijkheid als beheerder op te treden voor jouw Ring en beschik je over diverse faciliteiten om de werking van je Ring te ondersteunen.

Graag nodig ik je uit deel te nemen aan een gratis opleiding. Zo krijg je een beter inzicht in de mogelijkheden die het platform biedt om contact te houden met je leden, je activiteiten te organiseren en meer zichtbaarheid te geven naar de buitenwereld, om bijvoorbeeld aan ledenwerving te doen.

Concreet zijn er 2 modules in de opleiding:

  •   9:00 - 11:00  voor secretaris, (onder)voorzitter en protocolmeester
  • 11:30 - 12:30  voor de penningmeester

De ringnetmeester wordt verondersteld om de 2 modules bij te wonen, in deze functie ben je immers het toekomstig aanspreekpunt van je Ring voor alles wat het ledenplatform betreft. Je staat dan ook de bestuursleden bij en je kunt inspringen indien nodig.

Voor de opleiding zelf dien je een laptop (evt. een tablet) mee te brengen om praktisch de dingen te kunnen uitproberen.

Deze 1 à 2 uurtjes van je tijd volstaan in eerste instantie om je op weg te helpen. De focus van deze opleiding ligt op in het algemeen wegwijs gemaakt worden op het nieuwe ledenplatform, het op punt houden van de ledenadministratie en de gegevens van je Ring, kalenderactiviteiten opstellen, uitnodigingen versturen en beheren, agenda's en verslagen toevoegen.

We nemen samen de belangrijkste handelingen door op een praktische manier. Daarmee kun je normaal gezien de rest al doende leren gebruiken en zelf de leden van je Ring verder op weg helpen.

Graag hieronder zo snel mogelijk aangeven of je kunt deelnemen of niet. Het aantal plaatsen is beperkt. Graag ook melden als je niet kunt deelnemen om te vermijden dat je nog herinneringen krijgt.

Parkeren: parkeergarage Zandpooortvest in Mechelen (gratis op zaterdag, 6 minuten te voet)

Er zijn op dit moment 2 data voorzien voor de opleiding

  • Zaterdag 22 april van 9 tot 12:30 uur
  • Zaterdag 27 mei van 9 tot 12:30 uur

Mogelijk worden er sessies voorzien op latere datum, maar je kunt ook de kalender in Peepl raadplegen voor sessies op andere locaties en data die nu al gepland zijn. Klik daarvoor op 'MRIS', rechts naast het Marnixring-logo bovenaan links op je scherm. Kies dan in de lijst aan de linkerkant voor 'Activiteiten' en geef als zoekterm in 'ledenplatform'

Vriendelijke groeten,

Erwin Storms

Lid TOP-team (Technische Ondersteuning Peepl)

Praktische informatie

Organisator:
MRIS

Startdatum:
27 May 2023 09:00

Einddatum:
27 May 2023 12:30