Image

Wat hebben de smurfen, de Kama Soetra, een brooddoos, Esperanto, de Heilige Rita, Filip van België en Nina Simone met de kringloopwinkel gemeen? Op dinsdag 28 maart om 20 uur zal Rino Feys deze en nog tal van andere mysteries voor u ontsluieren.

Tijdens deze voorstelling neemt hij je mee achter de schermen van dit snuffelparadijs; grappige, ontroerende maar ook aangrijpende verhalen die niemand onberoerd laten. Over de mensen die er werken, de mensen die er winkelen, over de spullen die er binnenkomen.

Rino, in een ver verleden bouwvakker, cafébaas en boekhandelaar, vertelt waar hij vandaan komt, legt uit hoe hij bij de kringloopwinkel is beland en waarom hij er twee boeken over schreef; Kruimels, Op zoek naar een toekomst en zijn jongste boek, Microkosmos, Verhalen uit de kringloopwinkel. Daarnaast heeft hij twee koffers boordevol spullen bij die deel uitmaken van de verhalen. De aanwezigen kiezen een voorwerp en krijgen het verhaal te horen dat eraan vastzit. Een bezoek aan de kringloopwinkel zal hierna nooit meer hetzelfde zijn!

Praktische informatie

Organisator:
Roeselare Adriaen Willaert

Startdatum:
28 March 2023 19:30

Einddatum:
28 March 2023 23:55