Image

Op vrijdag 26/05/2023 organiseert Marnixring Ronse een boeiende gespreksavond over onderwijs. De avond heeft tot doel verschillende onderwerpen te bespreken, waaronder de kwaliteit van het onderwijs, de afstemming tussen onderwijs en de arbeidsmarkt en digitalisering. We zullen het zowel over basisonderwijs als over middelbaar onderwijs hebben.

Marnixring Ronse is verheugd om een divers panel van sprekers te verwelkomen, waaronder Caroline De Coster van Campus Glorieux Secundair, Gert De Spiegeleer, voormalig directeur GO! Da Vinci Ronse, Brigitte Vanhoutte, Schepen van Onderwijs, Elke Verdurmen van VDAB en Sylvie Cannoot van UNIZO. Het panel zal inzichten delen en discussiëren over cruciale vraagstukken met betrekking tot onderwijs in onze stad.

Deze gespreksavond staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in onderwijs. Of u nu een ouder, leerkracht, of gewoon een geïnteresseerde burger bent, we nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze waardevolle discussie. De avond belooft niet alleen een inzichtelijke uitwisseling van ideeën, maar biedt ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken en nieuwe contacten te leggen.

Praktische informatie

Organisator:
Ronse Taalgrens

Startdatum:
26 May 2023 19:30

Einddatum:
26 May 2023 23:30