Wat met Europa?

Hans Maertens - Geert Bourgeois - Carles Puigdemont i Casamajó

Vooraanstaande sprekers zullen ons dinsdagavond 15 oktober in het Fabriekspand te Roeselare een nieuw en volledig beeld geven van de Europese Unie.

Waar we met Europa naar toe gaan, belangt iedereen aan. Zeker met de opstart van het nieuwe EU parlement, de nieuwe Europese commissie geleid door Ursula von der Leyen én de nieuwe voorzitter van de Europese Raad Charles Michel is het belangrijk dat we stil staan bij de grote uitdagingen op economisch, institutioneel en cultureel vlak. Dit niet alleen vanuit het oogpunt van Vlaanderen, maar ook vanuit Catalonië waar uiteindelijk oplossingen zullen moeten komen om  stabiliteit te brengen.

Met voordrachten over het belang van de EU en de veranderingen die nodig zijn, zullen vooraanstaande sprekers ons dinsdagavond 15 oktober in het Fabriekspand te Roeselare een nieuw en volledig beeld geven van de Europese Unie.
We zijn vereerd om jullie volgende prominente sprekers te kunnen bevestigen:

Hans Maertens gedelegeerd bestuurder van Voka,
Geert Bourgeois oud-minister president van Vlaanderen en momenteel EU-parlementslid voor N-VA
Carles Puigdemont i Casamajó oud-president van Catalonië, momenteel in ballingschap in ons land, wiens EU zetel geweigerd werd.

Dit zijn stuk voor stuk mensen met vele decennia ervaring op het economische en politieke Europese toneel.

Na de voordrachten zal - via een vraag en antwoordgesprek geleid door Karl Drabbe (Doorbraak.be) - dieper ingegaan worden op hetgeen besproken werd. We hopen via deze eerste grootse activiteit die Marnixring Roeselare Adriaen Willaert organiseert erg veel mensen in het Fabriekspand te mogen ontvangen.

Kostprijs:

Ticket: 39 EUR voor welkomstdrink, voordrachten, verzorgde receptie en netwerkmoment, voor 1 persoon.

Ring:
Webstek
Creation date:
21-09-2019